Imorse vaknade jag med ett pirr i magen. Är det julafton? Min födelsedag? Nej. Idag skulle jag få se framsidan till Allt som vi lovat, första gången målat i färg.

Jag såg att mejlet kommit. Jag stängde ögonen igen. Törs inte.
Jag tände telefonen igen, tryckte på länken och la händerna för skärmen.
Sakta surrade kretskorten. En bild i blått glimtades mellan mina fingrar.

Och sen. Där var den. Jag tittar på den. Jag ser vad konstnären arbetat fram ur min historia. Vad han skänkt liv.

Som jag längtar efter att visa er alla!
Snart så.
Snart.


2 kommentarer

Trollmamma · 2016-02-29 kl. 14:07

Har tillbringat helgen med att läsa dina två böcker. Helt underbart! Det var min dotter som hittade dem först, köpte dem av dig på bokmässan. Sedan dess har hon läst båda flera flera gånger. Och tjatat om att mamma måste läsa dem. Nu kom jag äntligen till skott. Och WOW!! Vilka fantastiska böcker! Så nu är den stora fråga, NÄR KOMMER NÄSTA??? =)

    admin · 2016-03-01 kl. 22:54

    Trean släpps i höst. Vi offentliggör boksläppsdatumet samtidigt som omslaget om några veckor. Kika in här och håll dig uppdaterad eller häng med på Facebook. Roligt att höra att du och dottern haft en go läsning tillsammans, det sporrar en författare att skriva klart nästa del!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *