Kära Lianneläsare,

Du som läser Berättelsen om Lianne och kvittrar över hennes triumfer, gråter i hennes sorg och fnissar med hennes kompisar. Så många guldkantade mejl jag får, så många kärleksmeddelanden. Er hängivenhet till Lianne, Iam och deras vänner är veden på min eld som får skrivandet att slå ut höga lågor mot stjärnhimlen. Du som läsare, ger Lianne liv. Genom dig får hon leva och andas. Låt mig tacka för det.

Här bjuder jag på kuriosa att kika runt på när längtan till Den Goda Cirkeln blir för stor. Men vet ni vad? Det kommer mer. Inte mer Lianne, men mer Kändo, ljus, kärlek och intriger. Men tills dess får vi hänga tillsammans här.

Välkomna, till nya Lianne.se!

Bona Omnia,
Hanna

Festkit

Vill du också vara med och fira Jonnadagen den 6 september? Kika in här för mallar till festdekor!

Gör vårt Quiz!

Var passar dina förmågor bäst? Kanske passar du bäst som kavallerist, flygande på en klacklack? Eller passar du kanske bäst med svärd, stridandes i fronten? Klicka här, gör vårt quiz och se!

Månadens omröstning!

Här kommer månadens chans att tycka till! Kika in varje månad för en ny omröstning! Har du tips på ett rolig fråga till omröstningen? Maila hanna@lianne.se

Fanart!

Här finns er fantastiska fanart samlad! Har ni en favoritscen från böckerna? Eller en favoritkaraktär? Skicka gärna in er konst till hanna@lianne.se så postar vi den här!

Spellista

Har du undrat vad Hanna lyssnat på när hon skrivit scener om Kändos vitsippebeklädda parker, Mahiles gassande sidogator eller Jackfältens påträngande mörker? Klicka här och lyssna!

Boktips för lässugna!

Här behöver vi er hjälp! Vi har samlat boktips från er Lianneläsare men vill gärna fylla på listan. Mejla era bäst boktips till info@lianne.se så postar vi dom här!

Som en extra härlig bonus ligger även en lista på Hannas favoritböcker här!

Hur kom berättelsen till?

Var fick Hanna Höglund sina idéer om Den Goda Cirkeln ifrån? Vad är bakgrundshistorien till Lianne och Lillevi? Klicka här och läs mer!

BTS – bokvideon

2014 filmade Vilse Förlag en bokvideo till Ljus Som Varit Dolt. Här får du se vad som skedde bakom kulisserna!

Skrivtips!

Har du en dröm om att skriva? Här har vi samlat Hanna Höglunds skrivtips för dig som vill väva egna texter av dina ord.

TACK för alla läsarreaktioner!