Redan i september förra året började den fantastiska Sean McMullin skissa på omslaget till del tre i Berättelsen om Lianne. Turerna har varit många, men idag visar jag stolt upp framsidan till Allt som vi lovat, boken jag vet att många väntar på. Sean har gjort ett makalöst arbete med att måla mina tankar och stå ut med alla mina åsikter längs vägen.

I del tre är Lianne 21 år och Den Goda Cirkeln befinner sig i brytpunkt. Detta illustrerar Sean med det mest dramatiska omslaget hittills.

Och jag är så STOLT.

Ska bara redigera klart boken också, före boksläpp i september 2016.

/Hanna

ASVL framsida web

ASVL baksida ASVL omslag web


2 kommentarer

Trollmamma · 2016-03-25 kl. 12:09

Åh, den ser fantastisk ut! Och baksidestexten gör mig förväntansfull. Biljetter till bokmässan är redan köpta till mig o Lilltrollet. =)

    admin · 2016-03-26 kl. 10:13

    Vad roligt! Då ses vi då. Det kommer bli en särskild tillställning på fredagen på Bokmässan när del tre släpps. Ni är varmt välkomna då. Mer information kommer när det närmar sig. Så länge önskar jag glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *