Nästa vecka är det dags för bokmässan i Göteborg igen! 28/9-1/10 samlas tusentals bokälskande människor under ett tak och i monter A04:08 kan ni möta mig i år igen.

I montern kommer vi att sälja:

 • Den älskade fantasyserien Berättelsen om Lianne! Ljus som varit dolt, I levande mörker och Allt som vi lovat: tre böcker äventyr, magi och vänskap.
 • Lianne-grejor är nytt för i år! Bland annat kommer den snygga Ryttskärmössan finnas i begränsat antal.

Annat i montern:

 • Provläs något ur Light that was hidden, den engelska översättningen som släpps som e-bok just den här helgen!
 • Baksidan till den fjärde och avslutande delen i serien kommer att hänga i montern för den som är nyfiken och vill kika! Fjärde boken kommer ut under slutet av 2018.

Programpunkter i A04:08

Fredag:

 • Kl 15.00 – Att byta språk, men inte stämning. Ett samtal med både översättaren och författaren om arbetet med den engelska översättningen till första boken i fantasyserien Berättelsen om Lianne.

Lördag:

 • Kl 11.00 – Svärd, medeltida fäktning och Castella. En kortare uppvisning av fäktningspositioner och hugg med tyskt långsvärd, så som studenterna får lära sig på Castella i Berättelsen om Lianne. Möt två instruktörer i medeltida fäktning och ställ dina frågor!
 • Kl 13.00 – Att byta språk, men inte stämning. Ett samtal med både översättaren och författaren om arbetet med den engelska översättningen till första boken i fantasyserien Berättelsen om Lianne.
 • Kl 15.00 – Svärd, medeltida fäktning och Castella. En kortare uppvisning av fäktningspositioner och hugg med tyskt långsvärd, så som studenterna får lära sig på Castella i Berättelsen om Lianne. Möt två instruktörer i medeltida fäktning och ställ dina frågor!

Författaren Hanna Höglund står i montern alla dagarna, utom när hon äter lunch!
VARMT VÄLKOMMEN!

Skärmklipp 2016-03-01 22.46.31

Ryttskärmössan - ett måste för alla kavallerister!

Ryttskärmössan – ett måste för alla kavallerister!

Kategorier: Nyheter

2 kommentarer

Tindra Källroos · 2018-09-20 kl. 16:23

Önskar verkligen jag skulle kunna komma på bokmässan, det värkar så coolt med svärdsfäktningen ( också för att jag innerst inne önskar att jag kunde gå där efter nian istället för att gå till gymnasiet ). Egentligen skulle vi komma dit men det blev inte av. Men hur som helst är jag sjukt taggad på att läsa de nya böckerna, och vill bara säga att det är det bästa jag läst! Ush vad jag ibland önskar att jag verkligen bodde i den goda cirkeln! Jag är även lite ledsen över att serien ska ta slut, jag överdrivet älskar böckerna och allt i dem, det är sjukt att jag för tre år sedan såg Lita på bokomslaget och trodde hon var en drake. Men jag är så glad att jag gjorde det, fortsätt skriva fantastiska berättelser!
MVH Tindra

  admin · 2018-11-10 kl. 10:34

  Hej Tindra!

  Vad roligt att du tycker om böckerna om Lianne! Jag hoppas du fått tag på en ny bok fastän du missade bokmässan. Och misströsta inte, det är inte slut än! En sista bok om Lianne kvarstår och sen väntar några överraskningar … /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *