Några få har fått läsa I levande mörker före boksläpp. Korrekturläsare till exempel. I längtan efter 11 april kan det vara fint att ladda med deras härliga ord om boken som väntar:

Skärmklipp 2014-12-03 15.41.37

“Lianne och Den Goda Cirkeln är tillbaka i en ännu mer spännande fortsättning. Varje boksida andas och sjuder av magi, ännu mer än i Ljus som varit dolt, när Lianne övar upp sina nyupptäckta förmågor. Karaktärerna djupnar och berättelsen förtätas när de nya förhållandena ställs på sin spets och Lianne kämpar för att förstå sig själv och sin plats i den magiska världen. Uråldriga sägner nystas upp, lika uråldriga hemligheter avslöjas och pusselbitar faller på plats runt våra hjältar på de mest oväntade sätt. Det här är en riktig bladvändare med vänskap och kärlek, humor, gastkramande äventyr och magisk vardag, där förhållandet mellan mörker och ljus än en gång utforskas utan att svaret är givet.”

I levande mörker är något du borde få nån form av pris för. Jag hade en oerhört härlig läsupplevelse, helt underbart… Vad den har vuxit! Vad den har precis ALLT! Dina fans kommer inte att bli besvikna, den saken är klar.”

“Wohoooo! Min favoritbok i serien tror jag fortfarande! Såååå spännande och händelserik!!”


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *