Sagt om Ljus som varit dolt

IMG_5618

“Jag tyckte det var en sjukt bra bok. Jag brukar inte gilla långa böcker men denna var verkligen fängslande. Jag längtar jättemycket till nästa!”
Annie, 11 år

“Det var en helt ny vinkel på fantasy. Jag har aldrig sett, hört eller läst något liknande.”
Lucas, 14 år

“Såå bra! Lades på min favoritlista direkt! Karaktärerna är intressanta, världen är underbar och det är mystiskt och Iam! Iam! Jag älskar honom!”
Alva

“Idag har jag suttit och sträckläst den utan att äta eller röra på mig alls för jag var så uppslukat av boken. JAG ÄLSKAR DEN! sanningen är att jag tänker ta en tatuering när jag blir stor med bild på Advels märke. Jag har aldrig läst en bok som denna och var bara tvungen till att mejla dig för att berätta att ditt skrivande förändrade mitt liv. Så djupt känner jag för den här boken. När jag läste klart satt jag och grät i nästan en halvtimma.”
Sadaf, 13 år

Det var lätt att förstå handlingen, den var både spännande, rolig och fantasifull. För mig var boken som en magnet, jag ville läsa hela tiden för att den var SÅ BRA! Ljus som varit dolt är en bok jag verkligen rekommenderar.
Bokmalen Hanna, 9 år 

Jag tyckte boken var superbra, för det var inte som någon annan bok jag läst, den var spännande och det var roligt att läsa. Man kunde inte slita sig från boken. Jag hoppas att fler upptäcker Ljus som varit dolt.
Clara, 9 år

“Narnia släng dig i väggen! Lianne är bättre.”
John Rising

Ljus som varit dolt är världens bästa bok! Jag älskar din bok för den är fantastisk. Jag älskar karaktärerna och den är rolig, men ändå sorglig, den är spännande och väldigt magisk på ett speciellt sätt. När man läser den kan man inte sluta för det är så mycket som händer och när man läst ut den längtar man till nästa bok!”
Lovis 11 år

“Det känns verkligen som att världen och personerna finns på riktigt och att Hanna bara varit ett instrument för att skriva ner deras historia åt dem.”
Katrina Dundee, översättare

“Jag läste precis sista sidan av Ljus som varit dolt. Galet. Galet bra och smittsam på nåt vis. Kom på mig själv att le och småskratta för mig själv flera gånger. Du har lyckats fånga hennes tolvåriga perspektiv perfekt! Vilken värld du byggt i ditt sinne och vilken värld du lyckats få ner i ord… Jag är mäkta imponerad och hooked. Nästa bok får gärna komma redan i år. :D”
Eva Herrey, bokslukare

“Det är svårt att släppa världen som Hanna har byggt upp fylld av magi, mystik, demonliknande Yaruller, krig, spirande kärlek och lekar. Hon skapar flera trådar som vävs ihop mot slutet på ett härligt oväntat sätt. Berättarglädjen strålar på varje sida och det är med spänning jag ser fram emot fortsättningen i serien. Helt enkelt en vacker och berörande berättelse som kommer att hemsöka mina tankar för en lång tid.”
Carola Strömstedt, recension 

“Alltså! Jag läste ut den på några dagar. Tack för den fantastiska upplevelsen. Jag njöt av varenda sida. Älskar karaktärerna. Och jag önskar jag kunde få va’ me’ på leken för alla år sedan. Sån lek som jag bara kunde drömma om och var för feg för att leka och leva ut. Helt fantastisk! Ska köpa och ge bort. Jag kan inte vänta till nästa kommer ut.”
Linnea Malm, lärare

“Du har satt guldkant på mina kvällar med din fantastiska roman om Lianne! En fantastiskt välskriven och gripande portalfantasy, som är svår att sluta läsa och lägga ifrån sig. Tänk vilken lycklig lillasyster du har, som fått uppleva din fantasi under sin barndom!”
Åsa Rising

“En fantastisk värld, originellt baserad på författarens barndomslekar. Fantasifull och filosofisk på samma gang, samt härligt inspirerande. Berättelsen om Lianne grep tag i mig genom de fantastiskt levande personligheterna, den mycket intressant nyanserade kampen mot det onda och inte minst den romantiska sidoberättelsen. Inte en sida är förutsägbar – varje bok i serien är fylld av nya överraskningar!”
Theresa Van Vliet, astronom

“Jag kunde inte sluta läsa boken och när den var klar ångrade jag att jag läst ut den så snabbt; jag ville inte lämna häxornas värld. Det är en väldigt vacker berättelse i en vacker och spännande värld full av oväntade vändningar. En bok att bli lycklig av.”
Pia Wallgren, kulturvetare

Vill du berätta vad du tyckte om boken? Skicka ett mejl till hanna@lianne.se